Rick is toe aan een nieuwe logistieke uitdaging. Vooral veel afwisseling in zijn werk vindt hij prettig. Het liefst binnen een informeel bedrijf met korte lijntjes en een loyale sfeer. Een groot bedrijf (+100 medewerkers) spreekt hem minder aan.

Rick heeft 10 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt als leidinggevende in de logistiek. Het aansturen van jonge gasten en waar nodig zelf bijspringen. Tot op heden werkt hij 2 jaar voor een bedrijf waar de sfeer slecht is en het werk te eentonig, dus hij staat open voor iets nieuws!

Heftruck rijden heeft hij altijd gedaan, reachtruck wil hij graag behalen indien gewenst. Vroeger heeft Rick voor timmerman geleerd en heeft zijn eigen huis verbouwd. Dat hij handig is, kunnen we wel zeggen.

Leiding geven is geen harde eis voor hem. Veel afwisseling is belangrijk, op een buitenterrein werken ziet hij ook wel zitten (hij smelt niet zoals hij zegt). Rick wil nog veel bijleren en eventueel met cursussen nieuwe certificaten halen (bijvoorbeeld op de kraan of reachtruck).

Hij is in het bezit van zijn rijbewijs B, woont samen met zijn vriendin, sport graag en houdt van een biertje op zijn tijd.

Wordt Rick jouw toekomstige collega? Wij horen het graag!

image_pdfimage_print