Ben je op zoek naar een parttime baan waarbij je een aantal avonden per week kan werken? Voor een kleinschalig magazijn in Veghel zijn we op zoek naar extra collega’s in het magazijn. Wil jij de komende tijd wat extra verdienen? Lees dan snel verder, BaanTreffers heeft jouw ideale (bij)baan!

 

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Veghel zoeken we enthousiaste en hard werkende collega’s.  Je werkt samen met een leuke club mensen waarmee je samen alle orders van die dag compleet maakt. In dit kleine, geordende magazijn verzamel je consumentbestellingen welke die dag, online, zijn binnen gekomen. Het gaat om verschillende kleine producten van max. 3 kilo per stuk. Naast het verzamelen van orders, zorg je er ook voor dat deze netjes verpakt worden en klaar worden gemaakt voor verzending.

Omdat het bedrijf veelal seizoensgebonden producten verkoopt, hebben ze een piek in het voorjaar en de zomer. Om deze reden zijn we op zoek naar medewerkers die de komende maanden 2 of 3 avonden per week aan de slag willen. De dagen zijn in overleg in te delen. Je werkt van 16.00 tot uiterlijk 23.00 uur maar omdat het bedrijf flexibel is, zou je ook later kunnen starten mocht dit je beter uitkomen. Je kunt per direct aan de slag en ervaring is niet vereist.

 

Functie-eisen
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 2 tot 5 maanden
  • Je kunt wekelijks minimaal 2 avonden werken. Werktijden zijn flexibel maar tussen 16.00 en 23.00 uur.
  • Je woont in Veghel of nabije omgeving
  • Ervaring is geen must

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Je ontvangt een passend salaris en je ontvangt interessante toeslagen vanaf 20.00 uur.
  • In deze flexibele (bij)baan bepaal je mede jouw eigen dagen en uren. Ben je druk met de studie of is het rustig? Dan werk je 1 dag die week. Heb je meer tijd en zijn er veel orders? Dan kun je meer uren maken.
  • Je kunt per direct starten, maar ook over een aantal weken zijn er nog volop mogelijkheden!
Interesse?

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel via onderstaande button of neem contact met ons op! Je kunt ons bellen (0413-747163), appen (06-29174376) of mailen (info@baantreffers.nl).

image_pdfimage_print