Hi! Mijn naam is Fleur Fassbender, ik ben 20 jaar en kom uit Sint-Oedenrode.

Momenteel studeer ik Communicatie aan Fontys Hogeschool Eindhoven. Voor mijn afstudeerscriptie ga ik de komende weken onderzoeken welke positionerings- en communicatiestrategie het meest geschikt is voor BaanTreffers. Uiteindelijk ga ik een advies uitbrengen en een rapport hiervan aanleveren voor de uitvoering. Ik heb er zin in en vertrouw erop dat ik bij BaanTreffers mijn afstuderen goed zal afronden!

Het onderzoek

Deze eerste weken is het vooral deskresearch en dus lezen in boeken. Later volgt fieldresearch waaruit uit beide onderzoeken inzichten en conclusies naar voren komen. Deze kan ik meenemen voor de resultaten om tot een strategisch advies te komen.

Voor mijn fieldresearch kan ik jouw hulp gebruiken! Hiervoor wil ik huidige en potentiële kandidaten interviewen, dus wie weet komen we samen in contact. Daarnaast wordt er een enquête uitgezet, deze volgt later, en daarbij is jouw mening ook welkom!

En verder..

Naast mijn onderzoek help ik BaanTreffers ook met het bedenken van creatieve ideeën, het uitvoeren van diverse taken en zorg ik voor extra gezelligheid op kantoor. Zo heb ik onlangs de Instagram pagina van BaanTreffers aangemaakt en plaats ik wekelijks leuke content. Even volgen dus als je op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes en vacatures!

Mijn beeld van BaanTreffers van de eerste weken is erg positief. Er zijn al veel nieuwe dingen gecreëerd, zoals het oprichten van een Instagram account (volgen!) en het ontwerpen van diverse promotieartikelen. Zo gaat BaanTreffers steeds een stukje op weg naar nóg meer professionaliteit.

Ik vind het erg leuk dat ik een bijdrage kan en mag leveren aan dit bedrijf, hier vind ik mijn werkgeluk!