Voor een Veghelse meubelfabrikant zoekt BaanTreffers een allround magazijnmedewerker in Veghel. Ben jij die logistieke topper die op zoek is naar een stabiele baan in dagdienst voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Dit Veghelse bedrijf staat bekend om het vakwerk dat ze leveren. Buitengewone kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten, een perfecte afwerking en een ruim assortiment zijn kenmerkend. Met passie en ervaring bieden ze een breed assortiment meubelen in het lage, midden en hogere segment.

Met 40 medewerkers werkt dit bedrijf al jarenlang samen met verschillende dealers in de Benelux en Duitsland. Ze produceren op bestelling, naar wens van de klant, waardoor elk meubel verschillend is. Door te werken met de nieuwste technieken en machines zorgen ze voor een strakke planning waardoor de levertijd voor de klant zo kort mogelijk is.

Alle meubelen worden gemaakt in de productiehal in Veghel. Een nette en veilige werkomgeving en er wordt veel geïnvesteerd in nieuwe machines. De onderdelen worden hier op maat gemaakt, bewerkt en netjes afgewerkt. De onderdelen per meubel worden verzameld en gaan door naar de montageafdeling. Jij zorgt er, samen met vier directe collega’s, voor dat het logistieke proces rondom de productie op rolletjes verloopt.

Jouw taken bestaan o.a. uit:

  • goederenontvangst
  • verzamelen van artikelen voor de productie
  • organiseren en structureren van het magazijn
  • digitale verwerking van goederen
 Functie-eisen
  • Je bent fulltime in dagdienst beschikbaar
  • Je bent in het bezit van een heftruck en/of reachtruckcertificaat (of bereid deze te behalen)
  • Je bent fysiek goed in orde
  • Je bent een sociale werknemer die graag in een team werkt, al is er ook genoeg ruimte voor zelfstandigheid
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden) 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur. Je krijgt één detacheringscontract via BaanTreffers volgens cao meubelindustrie, waarna je bij wederzijdse tevredenheid op contract wordt genomen door de opdrachtgever. Het salaris wordt in overleg bepaald, maar je kunt denken aan €2200,- tot €2450,- bruto per maand.

Interesse?

Heb je interesse in deze baan en wil jij bij deze gezonde en groeiende organisatie werken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in via onderstaande button of mail je cv naar info@baantreffers.nl en geef in een korte motivatie aan waarom je graag een nieuwe stap wil maken.

Uiteraard vertellen we tijdens een persoonlijke kennismaking graag meer over de job en het bedrijf. We zijn telefonisch bereikbaar op 0413- 747 163.

image_pdfimage_print