Voor in regio Veghel is BaanTreffers op zoek naar een Logistiek Medewerker! Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kun je daarnaast nauwkeurig en zelfstandig werken? Top, dan is deze vacature iets voor jou.

 

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Dit snelgroeiende bedrijf, dat zich blijft ontwikkelen, is gespecialiseerd in producten die gebruikt worden voor de  bouw. Met een gedreven team leveren ze altijd maatwerk voor de klant (de zakelijke sector). Het bedrijf bestaat inmiddels vijf jaar en op dit moment werken er ongeveer 20 mensen. Ter uitbreiding is het team voor de lange termijn op zoek naar een ‘allround’ Logistiek medewerker.

In het magazijn word jij (als enige) verantwoordelijk voor het gehele proces.  Maar wees gerust, je hebt genoeg aanspraak want schakelt veel met je collega's van het kantoor. En je ziet ze ook veel ;). Voor de verschillende projecten, passeren veel goederen het magazijn. Jij gaat er voor zorgen dat alle opdrachten volgens planning klaargezet worden. Enerzijds met de handen maar anderzijds ook met de heftruck (certificaat kun je behalen op onze kosten) . Het is daarom mooi meegenomen als je ervaring hebt met een besturen van een heftruck, maar zeker geen must!

Met jouw inzet blijft het magazijn overzichtelijk en in controle. Verder werk je veel samen met de afdeling werkvoorbereiding, hier worden de orders opgesteld. Samen zorgen jullie ervoor dat de voorraad op en top blijft.

Het magazijn is jouw domein, jij regelt en beheert het. Jij denkt mee in hoe 'alles zo goed' mogelijk verloopt. Al met al is het een uitdagende en verantwoordelijke functie! En ook alvast leuk te weten, er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Heb je ooit ambities voor het kantoor zou dat ook kunnen. Mag, hoeft niet!

 

Functie-eisen
  • Je bent gemotiveerd en hebt een positieve instelling
  •  Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Beschik je over een heftruckcertificaat, dat is mooi meegenomen maar geen eis!
  • Je vindt het leuk om in een innovatieve omgeving te werken

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Een jong en dynamisch bedrijf
  • Parttime behoort ook tot de mogelijkheden
  • Prettige werkomgeving en een hecht team
  • Doorgroei mogelijkheden en ruimte voor cursussen waar behoefte aan is
  • Niet onbelangrijk; een keer per maand een vrijdagmiddagborrel (alcohol niet verplicht 😉 !

 

Nieuwsgierig?

Is je interesse gewerkt? Neem gerust contact op dan kunnen we de mogelijkheden samen bespreken. Je mag bellen (0413-747 163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button.

image_pdfimage_print