Vriendelijk, betrouwbaar, nauwkeurig en een harde werker. Zo omschrijven wij Lars. Lars is sinds kort zijn eigen bedrijfje gestart waar hij zo in de avond en op één vrije dag in de week mee bezig is. Dit zal voorlopig nog niet veranderen, daarom is hij op zoek naar een baan voor de overige 32 uur per week.

In zijn eigen bedrijf is hij dienstverlenend in pc-support, het installeren van laptop systemen, videoproducties en webdesign. Hij is van vele markten thuis dus!

Voor de overige dagen wil hij nog graag in loondienst werken voor langere tijd. Behulpzaam zijn naar collega’s of klanten toe, daar haalt hij zijn voldoening uit. Een combinatie van binnen- en buitendienst is zijn ideaal, maar ook voor andere opties staat hij open.

Lars voelt zich goed in een dienstverlenende rol. Zijn werk tot een goed einde brengen, problemen oplossen en een tevreden klant of collega; dat is waar hij het voor doet!

Naast ict-support heeft hij ook ervaring met het bouwen en beheren van websites. Hij doet daarnaast ook webdesign en heeft zodoende ervaring met Photoshop en Illustrator.

Kan Lars, in welke vorm dan ook,  iets betekenen voor jouw organisatie waarin zijn kwaliteiten benut worden? Let us know!

image_pdfimage_print